BULGARİSTAN VATANDAŞLIĞI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ve YAPILMASI GEREKEN İŞLER


Bulgaristan’dan göçmeni bir aileden geliyorsanız, Bulgaristan vatandaşlığına başvurmak ve Bulgaristan vatandaşı olmak hakkınız olabilir. Bulgar meslektaşlarım ile birlikte, Bulgaristan Vatandaşlık Başvurusu işlemleri hizmeti sunuyoruz. Bu hizmet kapsamında Bulgaristan Vatandaşlık hakkına sahip olup olmadığınızı öğrenebilir, Bulgaristan Vatandaşlık başvurunuzu -dosyanızı- hazırlayabiliriz. Detaylı bilgilere bu bağlantıdan eMail’inizle giriş yaparak ulaşabilirsiniz: https://bit.ly/2XLTCnI dilerseniz eDevlet üzerinden, Alt Üst Soy Kaydı’nızın tamamını -hak sahibi olup olmadığınızı öğrenebilmek ve ücret bilgisi almak için- indirip PDF olarak iletin bakalım, lütfen. Alt Üst Soy Kaydınızı buradaki bağlantıdan e-Devlet üzerinden: http://bit.ly/2Fc656N PDF olarak, sağ üst köşeden, Yazdır’a basıp, bilgisayarınıza kaydedip bize gönderebilirsiniz. Lütfen sadece PDF olarak soy kaydının tamamını gönderiniz. Dilerseniz, WhatsApp’tan https://bit.ly/3k7x87W tüm sorularınızı yazabilirsiniz, soy kaydınızı mesajınıza ekleyebilirsiniz. Hak sahibiyseniz başvurmak için beklememelisiniz.. Bulgaristan Vatandaşlık başvuru sürecinde, en mühim olan şey, sizden istenen tüm gereken evraklarınızı doğru şekilde bir an önce eksiksiz olarak hazırlamaktır. Aynı şekilde, buradaki bağlantıdan bir mesaj ile https://bit.ly/2KwgHzr sorularınızı soy kaydınızla birlikte bize iletebilirsiniz. Evraklarınızı hazırlayınca ilk önce lütfen net fotoğraflarını bize iletiniz bakalım akabinde ofisimize kargolayabilirsiniz. Kargo takip fişini de iletmeyi unutmayınız lütfen.


Bulgaristan Pasaportu Bulgaristan Vatandaşlığı
Bulgaristan Pasaportu Bulgaristan Vatandaşlığı

Bulgaristan Vatandaşlığı’ için 6 yanıt

  1. Merhaba kardeşim 1986 doğumlu ben 1979 doğumluyum. Bir yasa değişikliği olmuş, 1866 ve üzeri doğumlular daha kısa sürede daha önce doğanlar ise iki yıla yakın bir sürede vatandaşlık işlemleri tamamlanıyormuş.
    Benim için (1979) yapılabilecek birşey var mı ek ücret vs ödeyerek?
    Teşekkür ederim

    Beğen

    1. Bulgaristan Vatandaşlık Yasası’nda yaş ve yıl tasnifi yok yani ayrımcılık yok. eDevletten PDF olarak bilgisayarınıza indireceğiniz, alt üst oy kaydınızı bana bu İnternet sitemin İletişim kısmından iletin bakalım lütfen; akabinde, yapılacakları yazarım.

      Beğen

    1. eDevlet üzerinden, Alt Üst Soy Kaydı’nızın tamamını indirip eMail’ime PDF olarak iletiniz bakalım lütfen; buradaki bağlantıdan: http://bit.ly/2Fc656N PDF olarak Yazdır’a basıp, bilgisayarınıza kaydedebilir sonra iletişim sayfamdan ekleyerek bana gönderebilirsiniz.

      Beğen

Bir ileti bırakabilirsiniz - Leave a Reply - Оставить комментарий - اترك التعليق - השאירו תגובה

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.